
Urządzenia i Akcesoria
Stale Bread Lasagne
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 1 godz. 45 min
8 portions
Składniki
Bolognese Sauce
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm), to taste100 - 150 g
-
mixed vegetables (e.g. celery, carrots, onions), cut in pieces200 g
-
garlic cloves2
-
olive oil40 g
-
mixed mince pork and beef, any clumps separated with a fork800 g
-
water80 g
-
meat stock cube (for 0.5 l) crumbled1
-
tinned chopped tomatoes300 g
-
dried oregano (opcjonalnie)1 tsp
-
salt to taste1 - 1 ½ tsp
-
ground black pepper to taste½ - 1 tsp
Cream and Egg Mixture
-
milk250 g
-
medium eggs3
-
salt½ tsp
Lasagne Assembly
-
stale bread (approx. 2 cm thick, see tip)10 - 14 slices
-
unsalted butter diced, plus extra for greasing30 g
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
917 kcal /
3836 kJ
Białko
74 g
Tłuszcz
55 g
Węglowodany
29 g
Błonnik
5.4 g
Tłuszcz nasycony
15 g
Sód
1123 mg