Tom Yam Mee Hoon
TM6 TM5

Tom Yam Mee Hoon

4.5 (50 ocen)

Składniki

  • 200 g mee hoon (rice vermicelli)
  • 20 g garlic cloves
  • 20 g shallots
  • 20 g dried shrimp, soaked to soften
  • 40 g tom yam paste
  • 2 stalks fresh lemongrass, white parts only, cut in slices
  • 40 g cooking oil
  • 6 kaffir lime leaves, deveined
  • 20 g fish sauce
  • 10 g sugar
  • 300 g water
  • 80 g carrot, cut in strips
  • 150 g cabbage, cut in chunks
  • 1 fresh red chilli, cut in slices
  • 1 tsp chicken stock powder, homemade or store-bought
  • 1 sprig fresh coriander leaves, chopped, to garnish

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1762 kJ / 421 kcal
Białko
3 g
Węglowodany
72 g
Tłuszcz
13 g
Tłuszcz nasycony
2 g
Błonnik
2 g
Sód
578 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy