Urządzenia i Akcesoria
Mangolu Hindistan Cevizli Yoğurt
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
2 porsiyon
Składniki
-
Hindistan cevizi tozu30 g
-
badem30 g
-
mango, olgun parçalara bölünmüş200 g
-
yoğurt az yağlı150 g
-
mango, olgun küp küp kesilmiş (1 cm)50 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porsiyon
Białko
8 g
Kalorie
1234 kJ /
295 kcal
Tłuszcz
18 g
Błonnik
6.4 g
Węglowodany
21 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Cennet Çorbası
40 min
Avokado ve Yumurtalı Mini Ispanak Salatası
30 min
Kişnişli Karidesli Omlet
35 min
Mantar ve Adaçaylı Ravioli
Brak ocen
Krema Soslu, Yaz Meyveli Crumble
1 godz. 10 min
Zencefilli Baharat Karışımı
Brak ocen
Hindistan Cevizi Sütlü Bal Kabağı Çorbası
40 min
Çilekli Donuk Yoğurt Bar
Brak ocen
Zencefilli Köpüklü Şarap
40 min
Yulaflı Meyve Püresi
20 min
Muzlu ve Narlı Chia Puding
4 godz. 10 min
Tavuk Katsu Sandviç Sushi (Onigirazu)
1 godz. 50 min