Wersje kompatybilne
Infusión de frutos rojos con canela y jengibre
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g de frambuesas frescas (y alguna más para servir)
- 100 g de arándanos rojos deshidratados
- 1 trozo de jengibre fresco (aprox. 4-5 cm)
- 1 palo de canela partido por la mitad
- 1500 g de agua
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 263 kJ / 63 kcal
- Białko
- 0.3 g
- Węglowodany
- 16.5 g
- Tłuszcz
- 0.4 g
- Tłuszcz nasycony
- 0 g
- Błonnik
- 2.3 g
- Sód
- 11 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pan de chía y almendras con topping de aguacate
1h 40 min
Smoothie de frambuesa y mango con cúrcuma
5min
Bebida de piña y canela
35min
Infusión de frutos rojos con canela y clavo
20min
Nidos de pera sobre natilla de chocolate
30 min
Limonada
5min
Infusión de naranja
25 Min
Infusión de frutos secos TM6
20min
Jengibre (Pelar)
5min
Ensalada de zanahoria rallada
10 min
Pan de Viena con frutos secos
45 min
Dientes de ajo (Pelar)
5min