Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 800 gramů rajčat, na čtvrtky
-
300
gramů hovězího masa na guláš, na kostky (2–3 cm)
lub 300 gramů telecího masa, na kostky (2–3 cm) - 300 gramů syrové vepřové klobásy, na kousky (2–3 cm), např. italské salsiccii
- 100 gramů cibule, napůl
- 1 stroužek česneku
- 40 gramů extra panenského olivového oleje
- 1 - 1 ½ čajové lžičky soli
- 1 - 2 špetky mletého černého pepře
- 100 gramů červeného vína
- 2 čajové lžičky rajčatového protlaku (opcjonalnie)
- 5 gramů čerstvé bazalky, jen lístky
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 774 kJ / 185 kcal
- Białko
- 11 g
- Węglowodany
- 4 g
- Tłuszcz
- 14 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Mletá káva
5 min
Omáčka arrabbiata
40 min
Grilovaná limetková kuřecí prsa s květákovou rýží
1h 10 min
Sekaná cibule
5 min
Veganský banánovo-kokosový koláč
1 Std. 20 Min
Švestkový clafoutis
Brak ocen
Šunkovo-sýrový svítek
35 min
Caldeirada – portugalská rybí polévka
45min
Thajské rybí karbanátky
1h 10 min
Kuřecí frikasé s chřestem
1h
Boloňské ragú
1h 15 min
Rajčatová omáčka s tuňákem
45min