Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 800 gramů rajčat, na čtvrtky
-
300
gramů hovězího masa na guláš, na kostky (2–3 cm)
lub 300 gramů telecího masa, na kostky (2–3 cm) - 300 gramů syrové vepřové klobásy, na kousky (2–3 cm), např. italské salsiccii
- 100 gramů cibule, napůl
- 1 stroužek česneku
- 40 gramů extra panenského olivového oleje
- 1 - 1 ½ čajové lžičky soli
- 1 - 2 špetky mletého černého pepře
- 100 gramů červeného vína
- 2 čajové lžičky rajčatového protlaku (opcjonalnie)
- 5 gramů čerstvé bazalky, jen lístky
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 774 kJ / 185 kcal
- Białko
- 11 g
- Węglowodany
- 4 g
- Tłuszcz
- 14 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Zeleninový salát ve skleničce
20 Min
Cuketové placičky s pažitkovým dipem
30 Min
Loupání zázvoru (s krytem mixovacích nožů 2v1)
5 min
Francouzské máslo Montpellier
Brak ocen
Zeleninová polévka a vejce v kokotce se špenátem
1 godz.
Thajské rybí karbanátky
1 godz. 10 min
Bramborové placičky s cibulí, česnekem a zakysanou smetanou
Brak ocen
Jelení ragú s hořkou čokoládou
9sa 30 dk
Lehce zhnědlá cibule a česnek
20 Min
Palačinky Piña Colada
40 min
Banánový cheesecake
7 godz. 55 min
Jelení ragú s kořenovou zeleninou a pórkové buchty
2 Std. 30 Min