Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 120 gramů sýra gruyère
- 400 gramů cibule, napůl
- 30 gramů másla
- 15 gramů olivového oleje
- 1 sušený bobkový list
- 1 snítka čerstvého tymiánu
- 100 gramů červeného vína
- 3 stroužky česneku, na plátky
- 25 gramů hladké mouky
- ½ čajové lžičky soli
- 1 špetka mletého černého pepře
- 500 gramů hovězího vývaru
- 2 kusy chleba (malé bochníky - Ø 18 cm)
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 3074.1 kJ / 734.8 kcal
- Białko
- 31.2 g
- Węglowodany
- 54.7 g
- Tłuszcz
- 40.6 g
- Tłuszcz nasycony
- 20.4 g
- Błonnik
- 5.6 g
- Sód
- 1668.1 mg
Alternatywne przepisy
Krémová hrášková polévka
40 min
Kedlubnová polévka s řeřichou
35 min
Kaštanová krémová polévka
1h 10min
Pečená mrkev s mátou a tymiánem (s krytem mixovacích nožů 2v1)
30 min
Jarní polévka s bylinkovými kostkami
40 min
Gratinovaný chřest se šunkou
1h 10min
Terina z vepřového a bažantího masa s pistáciemi
Brak ocen
Chřestová polévka se slaninovými chipsy
25 min
Sticky Gochujang marináda na kuřecí křidélka
Brak ocen
Cibulová polévka
1h 10min
Tomatová polévka s bazalkovým pestem
45 min
Pusinky s borůvkovým krémem
3h 30 min