Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 120 gramů sýra gruyère
- 400 gramů cibule, napůl
- 30 gramů másla
- 15 gramů olivového oleje
- 1 sušený bobkový list
- 1 snítka čerstvého tymiánu
- 100 gramů červeného vína
- 3 stroužky česneku, na plátky
- 25 gramů hladké mouky
- ½ čajové lžičky soli
- 1 špetka mletého černého pepře
- 500 gramů hovězího vývaru
- 2 kusy chleba (malé bochníky - Ø 18 cm)
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 3074.1 kJ / 734.8 kcal
- Białko
- 31.2 g
- Węglowodany
- 54.7 g
- Tłuszcz
- 40.6 g
- Tłuszcz nasycony
- 20.4 g
- Błonnik
- 5.6 g
- Sód
- 1668.1 mg
Alternatywne przepisy
Hrášková polévka s crème fraiche a křupavou šunkou
1 Std.
Restované hovězí s caponatou
45 min
Dýňový krém s kari
35 min
Polévka z batátů s rybími kousky
40min
Miso marináda
10min
Parmazánové noky trikolóra
50 Min
Polévka ze zeleného chřestu s crème fraîche
30 min
Chřestová polévka s citrónovou trávou a kokosovým mlékem
55min
Polévka miso a mořské plody s rýží a rýžovým vínem
Keine Bewertungen
Kuřecí polévka s kukuřicí a brokolicové terinky
1h 25min
Gulášová polévka se zeleninou
1h 15min
Pomalu vařená kuřecí polévka pho
5h 20min