Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 3 - 5 веточек свежей петрушки, только листья
- 200 г помидоров, нарезанных кусочками
- 100 г лука, нарезанного половинками
- 100 г моркови, нарезанной кусочками
- 200 г свеклы, нарезанной кусочками (2 см)
- 40 г растительного масла
- 150 г картофеля, нарезанного кусочками(2 см)
- 100 г красного перца, нарезанного кусочками (2 см)
- 200 г белокочанной капусты, нарезанной полосками
- 1000 г воды
- 2 ч.л. соли
- ½ ч.л. молотого черного перца
- Wartości odżywcze
- na 1 порция
- Kalorie
- 513 kJ / 123 kcal
- Białko
- 2 g
- Węglowodany
- 12 g
- Tłuszcz
- 7 g
- Błonnik
- 4 g