Urządzenia i Akcesoria
Rejer med ananassauce og ris
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
4 portioner
Składniki
-
peanuts, usaltede ristet50 g
Korianderdressing
-
korianderblade, friske40 g
-
ingefær skåret i skiver (3 mm)10 g
-
olivenolie100 g
-
forårsløg skåret i skiver (3 mm)20 g
-
limejuice, friskpresset½ spsk
-
1 spsk honningfarin5 g
-
salt2 - 3 knivspids
-
sort peber, stødt2 - 3 knivspids
Ris
-
ris, basmati200 g
-
vand500 g
-
salt½ tsk
Sautérede rejer og marinerede ananas
-
olivenolie30 g
-
fed hvidløg3
-
rejer, friske, pillede250 g
-
rødløg skåret i halve100 g
-
ananas, frisk skåret i tern (2 cm)650 g
-
rød peberfrugt skåret i skiver (ca. 4 cm)180 g
-
citrongræs, frisk (se tip)1 kvist
-
fiskesauce2 spsk
-
limejuice, friskpresset20 g
-
farin20 g
-
tomatpure20 g
-
vand150 g
-
cherrytomater skåret i halve10 - 12
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
204 mg
Białko
8 g
Kalorie
2576 kJ /
615 kcal
Tłuszcz
44 g
Błonnik
3.2 g
Tłuszcz nasycony
6 g
Węglowodany
45 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Indisk karry med rejer
30 Min
Laks med citronhollandaise, asparges og ris
45 Min
Laks i svampeflødesauce med kartofler
50 Min
Stegte nudler med rejer
Keine Bewertungen
Ris-bowls med laks (2500 kcal)
Keine Bewertungen
Fisk med grøntsager, sauce og kartofler (2500 kcal)
1 Std. 15 Min
Laks med kartofler og porresauce (2200 kcal)
Keine Bewertungen
Laks med ris og dildsauce (2500 kcal)
Keine Bewertungen
Sushibowls med laks (2200 kcal)
Keine Bewertungen
Laks med broccoli og kartofler (1800 kcal)
Keine Bewertungen
Havbras med krydderolie
Keine Bewertungen
Laks med grøntsagssovs
Keine Bewertungen