Urządzenia i Akcesoria
Indisk karry med rejer
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 portioner
Składniki
-
ris, basmati250 g
-
olivenolie40 g
-
løg opdelt100 g
-
korianderblade, friske plus ekstra til pynt10 g
-
ingefær skåret i runde skiver (2 mm)20 g
-
grøn chili, frisk1
-
fed hvidløg3
-
spidskommen, stødt2 tsk
-
koriander, stødt2 tsk
-
gurkemeje, stødt½ tsk
-
salt1 tsk
-
tomatpure70 g
-
kokosmælk400 g
-
rejer, friske, pillede500 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
28 g
Kalorie
2651 kJ /
634 kcal
Tłuszcz
30 g
Węglowodany
63 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Smagen af Indien
10 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Hawaiiansk Poke Bowl
45 min
Stegte nudler med rejer
Brak ocen
Ris-bowls med laks (2500 kcal)
Brak ocen
Fisk med grøntsager, sauce og kartofler (2500 kcal)
1 godz. 15 min
Laks med kartofler og porresauce (2200 kcal)
Brak ocen
Laks med ris og dildsauce (2500 kcal)
Brak ocen
Sushibowls med laks (2200 kcal)
Brak ocen
Laks med broccoli og kartofler (1800 kcal)
Brak ocen
Havbras med krydderolie
Brak ocen
Laks med grøntsagssovs
Brak ocen
Burger af havtaske og laks
Brak ocen
Fiskeburger
Brak ocen