Urządzenia i Akcesoria
Laks i svampeflødesauce med kartofler
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 50 min
4 portioner
Składniki
-
vand500 g
-
kartofler skåret i kvarte (se tip)600 g
-
smør plus ekstra for smøring10 g
-
ferske laksefileter, uden skind (120-200 g hver, ca. 2 cm tykke)4
-
citron helst økologisk, revet skal og saft1
-
peber, friskkværnet plus ekstra efter smag1 knivspids
-
skalotteløg skåret i halve100 g
-
champignoner, friske skåret i skiver300 g
-
tør hvidvin50 g
-
fløde50 g
-
200 g flødeostsmøreost (fx Den Leende Ko®)200 g
-
muskatnød, stødt2 knivspidser
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
45 g
Kalorie
2763 kJ /
660 kcal
Tłuszcz
48 g
Błonnik
4 g
Węglowodany
27 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Hawaiiansk Poke Bowl
45 min
Stegte nudler med rejer
Brak ocen
Ris-bowls med laks (2500 kcal)
Brak ocen
Fisk med grøntsager, sauce og kartofler (2500 kcal)
1 godz. 15 min
Laks med kartofler og porresauce (2200 kcal)
Brak ocen
Laks med ris og dildsauce (2500 kcal)
Brak ocen
Sushibowls med laks (2200 kcal)
Brak ocen
Laks med broccoli og kartofler (1800 kcal)
Brak ocen
Havbras med krydderolie
Brak ocen
Laks med grøntsagssovs
Brak ocen
Burger af havtaske og laks
Brak ocen
Fiskeburger
Brak ocen