Urządzenia i Akcesoria
Pizza Polpette met pikante rode saus, scamorza en pepers
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 3 godz. 50 min
8 stuks
Składniki
Pizzadeeg
-
water240 g
-
verse gist10 g
-
suiker1 tl
-
extra vergine olijfolie om in te vetten
-
broodbloem400 g
-
zout1 tl
Mini gehaktballetjes in pikante saus
-
verse peterseliebladeren3 takjes
-
teentje knoflook2
-
rundergehakt125 g
-
varkensgehakt125 g
-
ei1
-
zout½ tl
-
geraspte Parmezaanse kaas30 g
-
licht oudbakken witbrood in stukken, geweekt in 40 g melk, uitgeknepen30 g
-
gemalen zwarte peper1 snuifje
-
extra vergine olijfolie om in te vetten
-
1 gerehydrateerde rode peperverse rode peper1
-
uien gehalveerd20 g
-
zoete paprikapoeder1 tl
-
tomatenblokjes uit blik500 g
-
zout1 snuifje
Topping
-
gedroogde oregano1 snuifje
-
150 g mozzarella, in plakjes (7-8 mm)Scamorza in plakjes (7-8 mm)150 g
-
paprika's geroosterd, in stukken (2-3 cm)80 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 stuk
Sód
533 mg
Białko
20.1 g
Kalorie
1755.8 kJ /
419.6 kcal
Tłuszcz
17.3 g
Błonnik
3.1 g
Tłuszcz nasycony
7 g
Węglowodany
45.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Knapperig brood
Brak ocen
Volkoren Taco's met Pulled Pork in Biersaus
Brak ocen
Gestoomde Chinese groenten
30 min
Wintergroente en rundvlees cholent
4 godz. 30 min
Tostadas met kip
40 min
Geroosterde bananen affogato
Brak ocen
Cecina ham en geitenkaaskroketten
9 godz. 20 min
Oranje gekleurde eieren
Brak ocen
Garnaal en zoete aardappel beignets
55 min
Chocolade-koffie-amandelen
50 min
Glutenvrije broodjes zonder granen
1 godz. 20 min
Keftedes (gehaktballen)
2 godz. 30 min