Urządzenia i Akcesoria
Aardappelgoulash op twee manieren - veganistisch en met vlees
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
8 porties
Składniki
-
verse peterselie enkel de bladeren8 stengels
-
uien in vieren600 g
-
teentjes knoflook4
-
zonnebloemolie40 g
-
tomatenpuree60 g
-
zoete paprikapoeder40 g
-
gemalen komijn2 el
-
gedroogde marjolein4 el
-
gedroogde laurierbladeren2
-
geraspte citroenschil2 tl
-
vastkokende aardappelen geschild1400 g
-
witte wijn100 g
-
water1400 g
-
groentebouillonpasta4 el
-
maïzena (zetmeel) opgelost in 2 el koud water2 el
-
gemalen zwarte peper½ tl
-
zout2 tl
-
Frankfurter worsten in plakjes (1 cm)4
-
zure room om af te werken100 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portie
Sód
234.6 mg
Białko
8.7 g
Kalorie
1452 kJ /
347 kcal
Tłuszcz
15.1 g
Błonnik
7.9 g
Tłuszcz nasycony
4.7 g
Węglowodany
45.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Feestelijk Buffet
12 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Menu: Spaghetti in Notensaus en Ham Wraps met Groenten
Brak ocen
Gestoomde appel-rood fruit clafoutis
Brak ocen
Hornazo
Brak ocen
Asperge-langoustine terrine
10 godz.
Zalmforel wrap met avocado en mango salsa
50 min
Gazellehoorns
1 godz.
Ovenschotel van scampi en vermicelli
30 min
Kalkoenrollade met spek en eekhoorntjesbrood saus
50 min
Glutenvrije broodjes zonder granen
1 godz. 20 min
Gestoomd volkorenbrood
2 godz.
Gestoomde kleefrijst met varkensvlees (Torenvormige rijstpuddinkjes)
Brak ocen
Koolsoep
50 min