Cotton soft Japanese cheesecake

Cotton soft Japanese cheesecake

4.3 507 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 45 min
8 portions

Składniki

  • butter to grease
  • cream cheese room temperature, cut into pieces
    250 g
  • vegetable oil
    80 g
  • caster sugar
    150 g
  • milk
    120 g
  • eggs separated, room temperature
    6
  • freshly squeezed lemon juice
    40 g
  • cornflour
    60 g
  • boiling water to bake
  • icing sugar to dust

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 376.5 kcal / 1581.3 kJ
Białko 8.7 g
Tłuszcz 26 g
Węglowodany 28.8 g
Błonnik 0.2 g
Tłuszcz nasycony 10 g
Sód 175.7 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...