Urządzenia i Akcesoria
Hazelnut chocolate brioche
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 2 godz.
16 portions
Składniki
Brioche
-
full cream milk180 g
-
white sugar60 g
-
dried instant yeast1 tsp
-
unsalted butter melted60 g
-
baker's flour450 g
-
salt1 tsp
-
eggs lightly beaten2
-
hazelnut chocolate spread (see Tips)300 g
Glaze
-
egg yolk1
-
full cream milk15 g
-
icing sugar to serve (optional)
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
164.2 mg
Białko
6.2 g
Kalorie
1141.6 kJ /
271.8 kcal
Tłuszcz
11.5 g
Błonnik
1.5 g
Tłuszcz nasycony
4.2 g
Węglowodany
36.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Cinnamon buns
3h 5min
Chocolate Rolls (Anna) Metric
2h 30min
Brioche burger buns
2h 10min
Blueberry Crumble Bars
10h 20min
Pretzels
1h 35min
Soft cinnamon doughnuts
50min
Zebra bundt
1h 10min
Hotteok (sweet filled pancakes)
1h 50min
Sticky buns with brown sugar glaze
2h 30min
Soft Sweet Buns
1h 10min
Cranberry Almond Cookies (Metric)
1h 20min
Super Soft Cinnamon Rolls
1h 35min