Urządzenia i Akcesoria
Hazelnut chocolate brioche
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 2 godz.
16 portions
Składniki
Brioche
-
full cream milk180 g
-
white sugar60 g
-
dried instant yeast1 tsp
-
unsalted butter melted60 g
-
baker's flour450 g
-
salt1 tsp
-
eggs lightly beaten2
-
hazelnut chocolate spread (see Tips)300 g
Glaze
-
egg yolk1
-
full cream milk15 g
-
icing sugar to serve (optional)
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
164.2 mg
Białko
6.2 g
Kalorie
1141.6 kJ /
271.8 kcal
Tłuszcz
11.5 g
Błonnik
1.5 g
Tłuszcz nasycony
4.2 g
Węglowodany
36.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Cotton soft Japanese cheesecake
1h 45min
Peppermint chocolate brownie cheesecake
1h 5min
Brunch bread
1h 15min
Sweet breakfast bread
1h 30min
Chocolate hot cross buns
2h 40min
Sultana, apple and custard pastries
2h 40min
Cinnamon buns
3h 5min
Chocolate Rolls (Anna) Metric
2h 30min
Tangzhong Milk Bread
2h 35min
Pretzels
1h 35min
Pull-apart pizza sun
1h 30min
Super Soft Cinnamon Rolls
1h 35min