Groentesticks met dipsaus en volkorenbroodjes

Groentesticks met dipsaus en volkorenbroodjes

Brak ocen
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
10 porties

Składniki

Volkorenbroodjes
  • gepelde walnoten
    50 g
  • water
    350 g
  • verse gist verkruimeld
    20 g
  • suiker
    1 snuifje
  • volkoren tarwebloem
    500 g
  • lijnzaad
    50 g
  • zonnebloempitten (opcjonalnie)
    50 g
  • zout
    1 tl
Dip
  • kwark kaas
    150 g
  • avocado in stukken
    50 g
  • honing
    20 g
  • mosterd
    30 g
  • feta kaas in stukken
    150 g
  • zout
    ½ tl
  • gemalen zwarte peper
    1 snuifje
Opbouw
  • wortel in staafjes (5 cm)
    150 g
  • komkommer in staafjes (5 cm)
    150 g
  • rode paprika in staafjes (5 cm)
    150 g
  • gele paprika in staafjes (5 cm)
    150 g
  • selder in staafjes (5 cm)
    150 g

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portie

Sód 423.8 mg
Białko 18.7 g
Kalorie 1889.9 kJ / 451.7 kcal
Tłuszcz 18 g
Błonnik 16.8 g
Tłuszcz nasycony 5.7 g
Węglowodany 64.9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...