Urządzenia i Akcesoria
Gestoomde kalkoenfilet met ricotta, spinazie en walnotenvulling
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz.
4 porties
Składniki
Vulling
-
verse bladspinazie gespoeld (zie tip)150 g
-
teentje knoflook1
-
Parmezaanse kaas in stukken (2 cm)10 g
-
gehalveerde walnoten50 g
-
verse basilicumbladeren6
-
ricotta125 g
-
zout½ tl
-
gemalen zwarte peper⅛ tl
Kalkoenfilet
-
kalkoenborstfilet, zonder vel uitgebeend en gerold700 - 800 g
-
Parma ham6 - 9 sneetjes
-
water1300 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portie
Sód
1143 mg
Białko
57 g
Kalorie
2103 kJ /
504 kcal
Tłuszcz
29 g
Tłuszcz nasycony
11 g
Węglowodany
2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Feesttafel
11 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Citroenhapjes met havervlokken-zandkorst
5h 15min
Jack-o'-lantern gevulde paprika's
1h 30min
Gevulde paprika's met rijst en tomatensaus
1h
Zalm in champignonroomsaus met aardappelen
50min
Vanille-ijs sandwiches
13h 25min
Schotse eieren met salade van knolselder en wortelen
50min
Eiersalade in een knapperig Paasnestje
1h
Asperge ovenschotel
1h 30min
Balsamicozalm met courgettenoedels
25min
Kipfricassee
Nessuna valutazione
Broccoli-ham omelet
35min
Gehaktballen, tomatensaus en Parmezaanse polenta
1h 10min