Urządzenia i Akcesoria
Vollkorn-Fladenbrot
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz. 30 min
2 Stück
Składniki
-
Wasser und etwas mehr zum Bestreichen350 g
-
Trockenhefe10 g
-
Honig1 TL
-
Weizenmehl150 g
-
Weizenvollkornmehl350 g
-
Salz1 ¼ TL
-
Eigelb1
-
Schwarzkümmel-Samen1 TL
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 Stück
Białko
19 g
Kalorie
2209 kJ /
528 kcal
Tłuszcz
8 g
Błonnik
13 g
Węglowodany
102 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Knoblauch-Ingwer-Bohnen
20 min
Pita Brote
1 godz. 35 min
Focaccia mit Cherrytomaten
2 godz.
Cookies
50 min
Cuchaule (Freiburger Safranbrot)
2 godz. 30 min
Muffins mit Schoggi aus dem Eggpoacher
1 godz.
Pouletschenkel mit Mole verde
1 godz.
Kardamom-Rosen-Shortbread
1 godz. 30 min
Vegetarische Sushi-Rolle
30 min
Gebratener chinesischer Kabis
20 min
Teigtäschchen mit Zucchetti und Poulethackfleisch
1 godz. 10 min
Knoblauch-Kartoffel-Tätschli
45 min