Vollkorn-Fladenbrot

Vollkorn-Fladenbrot

4.1 9 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz. 30 min
2 Stück

Składniki

  • Wasser und etwas mehr zum Bestreichen
    350 g
  • Trockenhefe
    10 g
  • Honig
    1 TL
  • Weizenmehl
    150 g
  • Weizenvollkornmehl
    350 g
  • Salz
    1 ¼ TL
  • Eigelb
    1
  • Schwarzkümmel-Samen
    1 TL

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 Stück

Białko 19 g
Kalorie 2209 kJ / 528 kcal
Tłuszcz 8 g
Błonnik 13 g
Węglowodany 102 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...