Urządzenia i Akcesoria
炒火鸡肉条
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
1 完整食谱
Składniki
-
橄榄油20 克
-
蒜头1 瓣
-
去皮火鸡鸡胸肉 或250克去骨火鸡鸡腿肉,切条(每条1.5×3-4厘米),用厨房用纸将表面擦干250 克
-
盐 (opcjonalnie)2 - 3 小撮
-
黑胡椒粉 (opcjonalnie)2 - 3 小撮
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 完整食谱
Sód
1044.8 mg
Białko
54.2 g
Kalorie
1986.6 kJ /
473 kcal
Tłuszcz
28.3 g
Błonnik
0.7 g
Tłuszcz nasycony
5.4 g
Węglowodany
0.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
高温基础专辑
17 Przepisów
Chiny
Chiny