Urządzenia i Akcesoria
炒米粉
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
4 人份
Składniki
-
油30 克
-
干香菇 水发后沥干,切丝,约100克6 朵
-
胡萝卜 去皮切丝100 克
-
卷心菜 切丝200 克
-
杏鲍菇 切丝150 克
-
酱油膏50 克
-
乌醋10 克
-
盐1 茶匙
-
白胡椒粉2 小撮
-
糖1 茶匙
-
水 可依情况调整水量400 克
-
米粉 台湾米粉,冲洗后静置一段时间会变软,再剪成2-3段300 克
-
芹菜 切末60 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
4 g
Kalorie
1606 kJ /
383 kcal
Tłuszcz
8.3 g
Błonnik
12 g
Węglowodany
78.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
美善品幸福厨房家常料理
188 Przepisów
Chiny
Chiny