Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 huevos duros
- 100 g de poro, en rebanadas
- 1 zanahoria, en trozos
- 1 diente de ajo
- 30 g de aceite de oliva
- 800 g de agua
- 1 pechuga de pollo, deshuesada y sin piel, en trozos
- 2 cubos de caldo
- 1 cucharada de perejil fresco, picado
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 750 kJ / 180 kcal
- Białko
- 15 g
- Węglowodany
- 2 g
- Tłuszcz
- 12 g
- Błonnik
- 1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Crema vegana de cilantro y espinacas
25min
Carne molida
35min
Frijoles de la olla
2h
Lentejas
1hod. 30min
Sopa de lentejas
1hod. 30min
Caldo de pollo con huevo y limón (Avgolemono)
1h 15min
Pasta con carne molida
45min
Salsa boloñesa
35min
Camarones al ajillo
25min
Salsa blanca italiana
20 min
Carne en su jugo
35min
Frijoles puercos
15min