Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 huevos duros
- 100 g de poro, en rebanadas
- 1 zanahoria, en trozos
- 1 diente de ajo
- 30 g de aceite de oliva
- 800 g de agua
- 1 pechuga de pollo, deshuesada y sin piel, en trozos
- 2 cubos de caldo
- 1 cucharada de perejil fresco, picado
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 750 kJ / 180 kcal
- Białko
- 15 g
- Węglowodany
- 2 g
- Tłuszcz
- 12 g
- Błonnik
- 1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Caldo de pollo con arroz
35 Min
Caldo de pollo de la abuela
1h 15 min
Sopa de lentejas
1h 30min
Carne en su jugo
35 Min
Caldo de pollo con fideos
35 Min
Sopa cremosa de pollo con verduras
40min
Frijoles de la olla
2h
Pasta con carne molida
45min
Sopa de pollo de invierno
1h
Estofado de pollo con verduras en cocción lenta TM6
3h 20min
Guiso de frijoles con tubérculos
20 min
Salsa boloñesa
35 Min