Urządzenia i Akcesoria
黑米糕(中空硅胶模具)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
1 完整食谱
Składniki
-
黑米 干燥的50 克
-
糯米 干燥的70 克
-
鸡蛋(约53-63克)4 颗
-
细砂糖50 克
-
牛奶30 克
-
油20 克
-
水 蒸煮用500 克
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 完整食谱
Sód
279.2 mg
Białko
37.3 g
Kalorie
4594 kJ /
1099 kcal
Tłuszcz
40.4 g
Błonnik
2.5 g
Tłuszcz nasycony
9 g
Węglowodany
147.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
烘焙甜蜜时光
10 Przepisów
Chiny
Chiny