Urządzenia i Akcesoria
Spökpizza
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 45 min
4 portioner
Składniki
Pizza
-
extra virgin olivolja plus extra till smörjning30 g
-
vatten220 g
-
socker1 tsk
-
aktivt kol, pulver5 g
-
5 g torrjästfärsk jäst20 g
-
400 g vetemjöl specialvetemjöl400 g
-
salt1 tsk
-
hackade tomater, konserverade250 g
Topping
-
svarta oliver, urkärnade stora50 g
-
mozzarella en hel250 g
-
torkad oregano till garnering1 tsk
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1075.3 mg
Białko
27 g
Kalorie
2782 kJ /
664.9 kcal
Tłuszcz
24.4 g
Błonnik
5.3 g
Tłuszcz nasycony
9.7 g
Węglowodany
84.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Olivbrödpinnar
Brak ocen
Potatis- & ostsnittar
2 godz.
Kexstjärnor med topping
Brak ocen
Kexgran med topping
Brak ocen
Små ciabatta
Brak ocen
Pumpapaj
Brak ocen
Pumpa- & spenatpaj
Brak ocen
Paj på pumpa, fetaost och karamelliserad lök
Brak ocen
Grönsaks- & hasselnötsmuffins
Brak ocen
Ostiga Grönsaksbars
Brak ocen
Kronärtkocks- och blomkålsgratäng
Brak ocen
Sötpotatispizza
Brak ocen