Urządzenia i Akcesoria
Långkokt chorizo- och bläckfiskgryta med vita bönor
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 5 godz. 30 min
4 portioner
Składniki
-
olivolja20 g
-
gul lök i klyftor200 g
-
hel bläckfisk, medelstor rensad och skuren i bitar (ringar à 2-3 cm och tentakler)650 g
-
chorizokorv i tärningar (1 cm)60 - 80 g
-
morötter i tärningar (1 cm)150 g
-
hackade tomater, konserverade400 g
-
350 g skaldjursbuljongfiskbuljong (se tips)350 g
-
salt½ tsk
-
malen peppar¼ tsk
-
färsk röd chili avfröad, skivad½
-
paprikapulver½ - 1 tsk
-
lagerblad, torkat1
-
konserverade stora vita bönor avrunna400 g
-
korianderblad, färskt till garnering
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1104 mg
Białko
44 g
Kalorie
1990 kJ /
475 kcal
Tłuszcz
21 g
Błonnik
6.9 g
Tłuszcz nasycony
5 g
Węglowodany
25 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Laxburgare med parmesanzucchini
Brak ocen
Torsk i tomatsås
1 godz.
Fisktacos med coleslaw
25 min
Asiatisk ångad laxsida
Brak ocen
Curry laksa
Brak ocen
Fisktacos med japansk majonnäs
Brak ocen
Poké bowl med tonfisk
1 godz.
Krämig svamprisotto med räkor
1 godz.
Thaisallad med jordnötsdressing
30 min
Räkor i chili och vitlök
Brak ocen
Avokado med ägg och laxtartar
Brak ocen
Sous-vide lax
Brak ocen