Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 250 g água
- 80 g gelatina em pó com sabor tropical
- 350 g leite condensado
- 150 g polpa de maracujá, mais q.b. p/ servir
- Wartości odżywcze
- na 1 dose
- Kalorie
- 1607.7 kJ / 384.3 kcal
- Białko
- 24.9 g
- Węglowodany
- 52.5 g
- Tłuszcz
- 7.9 g
- Tłuszcz nasycony
- 4.9 g
- Błonnik
- 3.9 g
- Sód
- 163.3 mg
Alternatywne przepisy
Bolo preto da Madeira
1h 40min
Cocktail de frutos vermelhos
2h 10min
Mousse fresca de limão
2h 10min
Bolacha gigante
4 Std. 15 Min
Tarte de figo e queijo
30min
Cocktail de maracujá
5 min
Pudim de queijo de São Jorge
1h 25min
Massa folhada de chocolate
1h 40min
Tarte de chocolate e creme de avelã
40min
Bolo Moka
1h
Cheesecake de chocolate e caramelo
1h 15 min
Tarte de mousse de chocolate
12h 30min