
Urządzenia i Akcesoria
Mousse de pêssego
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 3 godz.
8 doses
Składniki
-
folhas de gelatina neutra cortadas em pedaços3
-
água mais q.b. p/ hidratar100 g
-
açúcar light50 g
-
pêssego cortado em pedaços350 g
-
iogurte grego natural500 g
Wartości odżywcze na 1 dose
Kalorie
92.1 kcal /
385.2 kJ
Białko
6.5 g
Tłuszcz
0.1 g
Węglowodany
16.8 g
Błonnik
0.7 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Sód
53.7 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Sobremesas
30 Przepisów
Portugalia
Portugalia