Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 3 folhas de gelatina neutra cortadas em pedaços
- 100 g água, mais q.b. p/ hidratar
- 50 g açúcar light
- 350 g pêssego cortado em pedaços
- 500 g iogurte grego natural
- Wartości odżywcze
- na 1 dose
- Kalorie
- 385.2 kJ / 92.1 kcal
- Białko
- 6.5 g
- Węglowodany
- 16.8 g
- Tłuszcz
- 0.1 g
- Tłuszcz nasycony
- 0 g
- Błonnik
- 0.7 g
- Sód
- 53.7 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Mousse de maçã
8 Std. 20 Min
Tarte de leite e chocolate
4h
Mousse com ananás e hortelã
4h
Doce da casa
2h 30min
Semifrio marmoreado
4h 20 min
Pudim que não vai ao forno
6 godz.
Pudim de laranja
5h
Mousse de maçã com crumble
35min
Serradura
5min
Doce de leite condensado e café
10min
Sumo de frutas
5min
Baba de camelo e avelãs
30min