Urządzenia i Akcesoria
Cheesecake de lima
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 5 godz. 20 min
16 doses
Składniki
Recheio
-
folhas de gelatina neutra8
-
Água q.b. p/ hidratar
-
açúcar light100 g
-
limas (casca, só a parte verde)2
-
polpa de lima congelada cortada em quatro300 g
-
iogurte grego natural250 g
-
queijo-creme200 g
Base
-
manteiga40 g
-
cacau em pó30 g
-
bolacha Maria100 g
-
Raspa de lima q.b. p/ guarnecer
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 dose
Sód
107.6 mg
Białko
4 g
Kalorie
579 kJ /
138.4 kcal
Tłuszcz
7.5 g
Błonnik
1.2 g
Tłuszcz nasycony
4.1 g
Węglowodany
15.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Sobremesas
30 Przepisów
Portugalia
Portugalia
Może spodoba Ci się również...
Summer pudding
8 Std.
Cheesecake
4 Std. 30 Min
Panacota de cereja
3 Std.
Cheesecake soufflé
40 Min
Mousse de chocolate
20 Min
Panacota de maracujá
5 Std. 10 Min
Panacota light com morangos
3 Std.
Mil-folhas de café
35 Min
Marquise de chocolate
3 Std.
Tarte de requeijão e canela
1 Std.
Tarte de chocolate e framboesa
2 Std. 45 Min
Delícia de chocolate
40 Min