Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 gramů parmazánu, na kousky (2 cm)
- 750 gramů vody
- 300 gramů hnědých žampiónů, čerstvých, na čtvrtky
- 20 gramů olivového oleje
- 40 gramů šalotky, na kousky (1 cm)
- 30 gramů másla, na kousky
- 100 gramů špenátových listů, čerstvých
- 320 gramů rýže na rizoto (např. Carnaroli, s dobou vaření 17–18 minut)
- 60 gramů bílého vína
-
1
zeleninový bujón (pro 0,5 l vody), rozdrobený
lub 1 vrchovatá čajová lžička zeleninové dochucovací pasty - ½ - 1 čajová lžička soli, podle chuti
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 1994.7 kJ / 476.8 kcal
- Białko
- 12.7 g
- Węglowodany
- 70.1 g
- Tłuszcz
- 14.9 g
- Tłuszcz nasycony
- 6.8 g
- Błonnik
- 1.3 g
- Sód
- 560.4 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Houbové rizoto
40min
Gnocchi s kuřecím masem a špenátem
1h
Houbové rizoto s mascarpone
30min
Low carb květákovo-kuřecí kari
45min
Lilkové kari s kokosovým mlékem a arašídovým máslem
30min
Losos na pórku v balíčku s bramborami
1h
Massaman curry s kuřecím masem
1 Std. 40 Min
Houbové curry
50 menit
Krémové žampióny s pečenými bramborami
1 Std. 30 Min
Frittata s cuketou a ricottou (bez lepku)
40min
Krevetové kari
25min
Hovězí kari s kokosovými roti (Kuruma Iraichchi)
2h 10min