Rizoto s houbami a špenátem

Rizoto s houbami a špenátem

4.6 63 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 55 min
4 porce

Składniki

  • 50 gramů parmazánu na kousky (2 cm)
  • 750 gramů vody
  • 300 gramů hnědých žampiónů, čerstvých na čtvrtky
  • 20 gramů olivového oleje
  • 40 gramů šalotky na kousky (1 cm)
  • 30 gramů másla na kousky
  • 100 gramů špenátových listů, čerstvých
  • 320 gramů rýže na rizoto (např. Carnaroli, s dobou vaření 17–18 minut)
  • 60 gramů bílého vína
  • 1 zeleninový bujón (pro 0,5 l vody) rozdrobený
    1 vrchovatá čajová lžička zeleninové dochucovací pasty
  • ½ - 1 čajová lžička soli podle chuti

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porci

Sód 560.4 mg
Białko 12.7 g
Kalorie 1994.7 kJ / 476.8 kcal
Tłuszcz 14.9 g
Błonnik 1.3 g
Tłuszcz nasycony 6.8 g
Węglowodany 70.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...