Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 gramů vody
- 70 gramů másla, na kousky, plus navíc na vymazání
- 500 gramů hladké mouky, plus navíc na pomoučnění
- 10 gramů čerstvého droždí
- 1 čajová lžička cukru
- 1 ½ čajové lžičky soli
- 50 gramů parmazánu, na kousky
- 150 gramů čerstvého špenátu
- 1 stroužek česneku
- 50 gramů pražených nesolených kešu ořechů
- 120 gramů extra panenského olivového oleje
- 1 - 2 špetky mletého černého pepře
- salátové listy
- směs zeleniny (např. okurka, paprika, cuketa, žlutá paprika, olivy)
- 1 - 2 vejce, vařená natvrdo, na plátky
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 2801 kJ / 669 kcal
- Białko
- 17 g
- Węglowodany
- 64 g
- Tłuszcz
- 38 g
- Tłuszcz nasycony
- 12 g
- Błonnik
- 4.2 g
- Sód
- 506 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Loupáky s mákem
1 Std. 30 Min
Podmáslový chléb
4 godz. 35 min
Jogurtové bulky se sezamem
1 Std. 30 Min
Český chléb z žitného kvásku
15 Std. 30 Min
Chlebový žitný kvásek
84 godz. 15 min
Domácí máslo se zakysanou smetanou
40 Min
Bagety
35 Min
Okatý chléb
9 Std. 40 Min
Kváskový chléb
16h 30min
Domácí nudle (zavářka)
30 Min
Domácí rohlíky
2h 35min
Těsto na pizzu
1 Std.