Urządzenia i Akcesoria
慢燉可樂豬腳
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 7 godz.
4 人份
Składniki
-
蔥 洗淨3 - 4 枝
-
水 川燙用800 克
-
蔥 打結,去腥用1 把
-
薑 切片,去腥用10 克
-
豬腳 洗淨600 克
-
薑 切片15 克
-
蒜頭5 顆
-
油20 克
-
冰糖20 克
-
醬油40 克
-
可樂250 克
-
水500 克
-
米酒1 大匙
-
鹽 依個人口味調整½ - 1 茶匙
-
滷包1 包
-
新鮮紅辣椒 (opcjonalnie)1 根
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
642.7 mg
Białko
32.3 g
Kalorie
2073.4 kJ /
496 kcal
Tłuszcz
32.3 g
Błonnik
0.3 g
Tłuszcz nasycony
137.6 g
Węglowodany
16.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
媽媽來點菜
6 Przepisów
Tajwan
Tajwan