Urządzenia i Akcesoria
Terte
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
8 porsjoner
Składniki
Kake
-
smør romtempererert, pluss ekstra til smøring200 g
-
sukker150 g
-
sitron kun skall1
-
egg1
-
eggeplomme1
-
salt1 klype
-
hvetemel400 g
-
bakepulver1 ss
Fyll
-
kvede delt i biter700 g
-
søt vin (e.g. Port, Marsala, Brandy)70 g
Servering
-
eggehvite til pensling1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porsjon
Białko
7 g
Kalorie
3448 kJ /
824 kcal
Tłuszcz
29 g
Węglowodany
134 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Da. Nå. Alltid.
50 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Cookidoo 10 år - jubileumskake
Brak ocen
Vegansk kokosnøttkake
Brak ocen
Schiacciata (dessertpizza)
Brak ocen
Scones med frukt
30 min
Brød med fennikel, dadler og nøtter
Brak ocen
Sjokoladekake med kokoskremfrosting
Brak ocen
Appelsinkake med krydret sirup
Brak ocen
Naturlig søt eple- og daddelkake (gluten- og laktosefri)
Brak ocen
Sukkerfritt bananbrød
1 godz. 15 min
Bakt havre med mørk sjokolade og bær
Brak ocen
Søtpotet Donuts
Brak ocen
Gulrot- og eplekake
1 godz. 30 min