Pavlova med bær

Pavlova med bær

Brak ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 5 godz. 30 min
12 porsjoner

Składniki

Bringebærsaus
  • bringebær ferske eller frosne
    200 g
  • finkornet sukker
    100 g
  • sitronsaft
    20 g
Pavlova
  • sukker
    330 g
  • eggehviter ca 8 eggehviter, romtempererte
    250 g
  • kremotartari (vinstein)
    1 klype
  • hvit eddik
    1 ts
  • vaniljeekstrakt, naturlig
    1 ts
  • maisstivelse
    2 ss
Bringebærkrem
  • kremfløte, 35 % fett
    600 g
  • bringebær ferske
    20 g
  • bær, blandet, ferske til pynt
    250 g
  • bær, blandet, ferske til pynt
    250 g

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 porsjon

Sód 90.4 mg
Białko 4 g
Kalorie 1451 kJ / 345 kcal
Tłuszcz 18 g
Błonnik 3 g
Tłuszcz nasycony 11.4 g
Węglowodany 43 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...

Pokaż wszystkie