Urządzenia i Akcesoria
Tarte Tatin
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 2 godz.
8 porties
Składniki
Deeg
-
boter om in te vetten
-
bloem150 g
-
koud water50 g
-
zout1 snuifje
Karamel
-
zachte bruine basterdsuiker150 g
-
boter koud, in stukken70 g
-
water1030 g
-
citroensap1 theelepel
-
kookappels (bv. Golden, Reine des Reinettes, Braeburn of Boskoop)8 - 9
-
azijn1 eetlepel
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portie
Sód
11 mg
Białko
3 g
Kalorie
1522 kJ /
364 kcal
Tłuszcz
18 g
Błonnik
28 g
Tłuszcz nasycony
3 g
Węglowodany
48 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Hartige Macarons met Bloemkoolmousse en Kaviaar
Brak ocen
Pindakaas Havermoutbal
Brak ocen
Plant-based Pistache- en Kardemomijs
Brak ocen
Toast van Maïsbrood met Gepekelde Eierdooier en Hollandaise Saus
12 godz. 20 min
De eerste hap: Vruchtenpuree
Brak ocen
Baeckeoffe herzien door Eric Guérin
Brak ocen
Fabada Asturiana (Asturiaanse Witte Bonen Stoofpot)
Brak ocen
Salade van Peer, Blauwe Kaas en Hazelnoten
Brak ocen
Drie soorten melk cake
2 godz.
Spinazieknoedels in tomatenragout
1 godz.
Crème anglaise
15 min
Cider-Kipstoofpot
Brak ocen