Urządzenia i Akcesoria
Victoria biscuit gebak
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
10 porties
Składniki
Sponge cake
-
margarine, om in te vettenboter om in te vetten
-
fijne suiker170 g
-
eieren, medium (53-63 g)3
-
zelfrijzende bloem170 g
-
bakpoeder1 tl
-
bicarbonaat van sodium1 tl
-
natuurlijk vanille-extract (opcjonalnie)1 tl
Vulling
-
confituur (bv. aardbei en framboos)100 g
-
slagroom (ong. 48% vet)200 g
-
frambozen150 g
-
poedersuiker als afwerking1 el
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portie
Białko
4.1 g
Kalorie
1683 kJ /
402 kcal
Tłuszcz
25.5 g
Węglowodany
39 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Traditionele recepten
47 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Chocolade-Fudgecake
Brak ocen
Gestoomde kaneelbroodjes XXL
50 min
Croquembouche met Sinaasappel Custard en Pure Chocolade
Brak ocen
Veelzijdige gladde soep
45 min
Frambozen-pistache cake
4 godz. 35 min
Gestoomd paaslam met groentjes
Brak ocen
Shortbread karamel gezouten boter
2 godz. 25 min
Glutenvrije Chocoladetaart met Noten
Brak ocen
Brioche met Cacao en Witte-Chocoladestukjes
Brak ocen
Sinaasappel Sponge Cake
1 godz.
Kokosmelk en cacao pudding (zuivelvrij)
15 min
Karameltaart
3 godz. 50 min