Victoria biscuit gebak

Victoria biscuit gebak

5.0 1 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
10 porties

Składniki

Sponge cake
  • boter om in te vetten
    margarine, om in te vetten
  • fijne suiker
    170 g
  • eieren, medium (53-63 g)
    3
  • zelfrijzende bloem
    170 g
  • bakpoeder
    1 tl
  • bicarbonaat van sodium
    1 tl
  • natuurlijk vanille-extract (opcjonalnie)
    1 tl
Vulling
  • confituur (bv. aardbei en framboos)
    100 g
  • slagroom (ong. 48% vet)
    200 g
  • frambozen
    150 g
  • poedersuiker als afwerking
    1 el

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portie

Białko 4.1 g
Kalorie 1683 kJ / 402 kcal
Tłuszcz 25.5 g
Węglowodany 39 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...