Urządzenia i Akcesoria
Pulled pork burgers
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 4 godz. 50 min
6 porties
Składniki
-
teentjes knoflook2
-
varkensschouderlap, ontbeend (5-6 grote stukken), bijgesneden800 g
-
uien gehalveerd en dan in plakjes gesneden110 g
-
verse rozemarijn1 takje
-
water225 g
-
appelazijn170 g
-
groentebouillonpasta1 tl
-
zout naar eigen smaak½ tl
-
barbecuesaus en iets meer om op te dienen510 g
-
zout naar eigen smaak
-
gemalen zwarte peper naar eigen smaak
-
groene slabladeren om op te dienen
-
hamburger broodjes6
-
rode ui gehalveerd en dan in plakjes gesneden
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portie
Sód
847 mg
Białko
27 g
Kalorie
1807 kJ /
432 kcal
Tłuszcz
18 g
Błonnik
2 g
Tłuszcz nasycony
6 g
Węglowodany
39 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Traditionele recepten
47 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Speculoos druiven tiramisu
1 godz.
Sangria met Frambozen en Basilicum
40 min
Risottata met kip en champignons
40 min
Sate Ayam
1 godz. 30 min
Speculoos Druiven Tiramisu
1 godz.
Romige Pasta Risottata met Pompoen, Scamorza en Pecorino
Brak ocen
Bosbessenaperitief en garnalencanapés
Brak ocen
Pittige udon noedles met tempé (Matthew Kenney)
Brak ocen
Tiramisu met chocolade en chili
Brak ocen
Inktvis, chorizo en witte bonenstoofpot
5 godz. 30 min
Zalm met zongedroogde-tomatenpesto en groenterijst
40 min
Pasta met Pecorino, Vijgen en Pancetta
25 min