Urządzenia i Akcesoria
Pulled pork burgers
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 4 godz. 50 min
6 porties
Składniki
-
teentjes knoflook2
-
varkensschouderlap, ontbeend (5-6 grote stukken), bijgesneden800 g
-
uien gehalveerd en dan in plakjes gesneden110 g
-
verse rozemarijn1 takje
-
water225 g
-
appelazijn170 g
-
groentebouillonpasta1 tl
-
zout naar eigen smaak½ tl
-
barbecuesaus en iets meer om op te dienen510 g
-
zout naar eigen smaak
-
gemalen zwarte peper naar eigen smaak
-
groene slabladeren om op te dienen
-
hamburger broodjes6
-
rode ui gehalveerd en dan in plakjes gesneden
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portie
Sód
847 mg
Białko
27 g
Kalorie
1807 kJ /
432 kcal
Tłuszcz
18 g
Błonnik
2 g
Tłuszcz nasycony
6 g
Węglowodany
39 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Traditionele recepten
47 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Pindakaas Havermoutbal
Brak ocen
Slow Cooked Ossobuco met saffraanrisotto
Brak ocen
Omelet Caprese
30 min
Couscoussalade van geroosterde Aubergine en Paprika
35 min
Traditionele Taiwanese vleeszijde
Brak ocen
Glühwein
15 min
Griekse Broccoli met Rucola Salade Pesto en Geroosterde Citroen
30 min
Ossenstaart Shepherd's Pie
Brak ocen
Buikmannetjes
1 godz. 30 min
Bladerdeegtaart met Prei en verse en gerookte Zalm
Brak ocen
Zalm met zongedroogde-tomatenpesto en groenterijst
40 min
Japanse Ramen Noedelsoep
1 godz. 40 min