Urządzenia i Akcesoria
Zachte wortelsoep met venkel
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 porties
Składniki
-
Parmezaanse kaas in stukken (3 cm)50 g
-
venkel in stukken (2-3 cm)350 g
-
wortel geschild en in stukken (2-3 cm)250 g
-
prei in stukken (2-3 cm)40 g
-
extra vergine olijfolie30 g
-
water500 g
-
groentebouillonblokje (voor 0,5 l)1
-
fijn zout (opcjonalnie)1 snuifje
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portie
Białko
6.1 g
Kalorie
711 kJ /
170 kcal
Tłuszcz
13.6 g
Błonnik
4.1 g
Węglowodany
6.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Erwtensoep met crème fraiche en knapperige ham
1 Std.
Spookachtige groene oogbalsoep
30 Min
Pompoensoep
35 Min
Broccolisoep
15 Min
Mysterieuze soep
45 Min
Paprikasoep met basilicumschuim
35 Min
Broccolisoep met volkoren croutons
40 Min
Aardappel-preisoep
40 Min
Bloemkoolsoep met gebakken ganzenlever
35 Min
Zachte bloemkoolsoep
50 Min
Romige tomatensoep
25 Min
Romige courgettensoep
25 Min