Urządzenia i Akcesoria
Alpenmacaroni
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
4 porties
Składniki
Macaroni
-
Gruyère kaas in stukken (± 3 cm)100 g
-
vastkokende aardappelen in blokjes (1 cm)400 g
-
water450 g
-
opklopbare room, 30-40% V.G.300 g
-
zout1 tl
-
gemalen peper¼ tl
-
appels in stukken (2 cm)500 g
-
droge pasta, type macaroni250 g
-
bloem40 g
-
uien in fijne ringen160 g
-
boter30 g
Appelmoes en afwerking
-
citroensap25 g
-
suiker naar eigen smaak20 - 40 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portie
Białko
20 g
Kalorie
3642 kJ /
874 kcal
Tłuszcz
45 g
Węglowodany
92 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Traditionele recepten
47 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
XXL kip pastei
1 godz. 55 min
Gebakken Matcha-Havermoutpap
Brak ocen
Vegan Oesterzwam Soep
40 min
Fabada Asturiana (Asturiaanse Witte Bonen Stoofpot)
Brak ocen
Kimchi kaasdip
Brak ocen
Bibimbap burrito
45 min
Lamsstoofpotje
1 godz. 45 min
Miso Udon Noedels
20 min
Kip gevuld met veenbessen en camembert
45 min
Salmorejo
Brak ocen
Savooiekool Roulades met Rijst van Prei en Ham
1 godz. 40 min
Stoofpotje van rundvlees, bier en knoedels
Brak ocen