Urządzenia i Akcesoria
Flammekuchen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portie
Składniki
Deeg
-
bloem250 g
-
olijfolie30 g
-
water120 g
-
zout¼ afgestreken theelepel
-
bloem om te bestuiven
-
zure room, 18% vet150 g
-
zout½ theelepel
-
zwarte peper, vers gemalen½ theelepel
Topping en afwerking
-
witte uien gehalveerd200 g
-
rode uien gehalveerd200 g
-
verse bieslook gehakt30 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portie
Sód
6.5 mg
Białko
2.2 g
Kalorie
407.8 kJ /
98.5 kcal
Tłuszcz
3.8 g
Błonnik
0.7 g
Tłuszcz nasycony
1.5 g
Węglowodany
13.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Lookbrood met Geitenkaas en Honing
Brak ocen
Pistache Kunafa Brownie
Brak ocen
Volcano Steak Burgers
Brak ocen
Groente-Omeletten
30 min
Chocolade-Fudgecake
Brak ocen
Eiersalade in Krokante Paasnestjes
1 godz.
Vanille Yoghurt
Brak ocen
Aardbeien en champagne cocktail met hartige mini kaaskoekjes
Brak ocen
Vegan Lasagne met Linzen
Brak ocen
Sangria
10 min
Vegan Bonenburgers met Rode Bosbessensaus
Brak ocen
Stokbrood met Vegan "Tonijn"
Brak ocen