
Urządzenia i Akcesoria
Kerst stol
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz. 20 min
12 sneetjes
Składniki
Stol
-
gedroogde vruchten mengeling in kleine stukken80 g
-
rozijnen40 g
-
krenten40 g
-
rum80 g
-
citroen enkel de zeste, geen wit½
-
zachte boter80 g
-
basterdsuiker70 g
-
volle melk90 g
-
water60 g
-
ei, medium (53-63 g)1
-
eierdooier van medium ei (53-63 g)1
-
verse gist verkruimeld30 g
-
natuurlijk amandel extract1 tl
-
bloem en meer om de vruchten en het werkvlak te bebloemen550 g
-
amandelvlokken20 g
Glazuur
-
suiker180 g
-
citroensap20 - 40 g
Wartości odżywcze na 1 sneetje
Kalorie
387 kcal /
1625 kJ
Białko
7.3 g
Tłuszcz
8.5 g
Węglowodany
67 g
Błonnik
2.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Feesttafel
9 Przepisów
Beneluks
Beneluks