Urządzenia i Akcesoria
Glühwein
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
6 porties
Składniki
-
bruine suiker50 g
-
water200 g
-
sinaasappelzeste (ong. 5 x 1,5 cm)3 stukken
-
sinaasappelsap (ong. 1 sinaasappel)60 g
-
kaneelstokjes en iets meer om op te dienen2
-
kruidnagels6
-
gemalen nootmuskaat¼ tl
-
kardemompeulen verpletterd2
-
steranijsjes2
-
cider750 g
-
sinaasappel in schijfjes, om op te dienen1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portie
Sód
13.2 mg
Białko
0.5 g
Kalorie
375 kJ /
89 kcal
Tłuszcz
0.2 g
Błonnik
1.7 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
21 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Feesttafel
11 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Gestoofde Savooiekool op Italiaanse wijze
Brak ocen
Dubai Chocolate Pannenkoekjes
Brak ocen
Glutenvrije Koekjes van Rijstmeel en Chocolade
Brak ocen
Glutenvrije mini hazelnoot-confituur gebakjes (Linzer torte)
Brak ocen
Pulled pork burgers
Brak ocen
Goulash van soja met knoedels
1 godz. 25 min
Abrikozenlikeur
30 min
Aardappelgoulash
1 godz.
Vleesballetjes met parelrijst
Brak ocen
Pastasoep met Champignons en Involtini van Kip en Groene Asperges
Brak ocen
Couscous met lam en groenten
50 min
Minipizza’s
1 godz. 20 min