Urządzenia i Akcesoria
Glühwein
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
6 porties
Składniki
-
bruine suiker50 g
-
water200 g
-
sinaasappelzeste (ong. 5 x 1,5 cm)3 stukken
-
sinaasappelsap (ong. 1 sinaasappel)60 g
-
kaneelstokjes en iets meer om op te dienen2
-
kruidnagels6
-
gemalen nootmuskaat¼ tl
-
kardemompeulen verpletterd2
-
steranijsjes2
-
cider750 g
-
sinaasappel in schijfjes, om op te dienen1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portie
Sód
13.2 mg
Białko
0.5 g
Kalorie
375 kJ /
89 kcal
Tłuszcz
0.2 g
Błonnik
1.7 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
21 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Feesttafel
11 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Vegan Bonenburgers met Rode Bosbessensaus
Brak ocen
Pizza bianca met salsiccia (Italiaanse venkelworst) en boerenkool
Brak ocen
Hartige glutenvrije bladerdeegroosjes
Brak ocen
Stervormige walnootravioli met champagnesaus
Brak ocen
Champagne crème cake
Brak ocen
Salade van boerenkool en rode kool
Brak ocen
Turkse eieren (Cibir) op Griekse yoghurt, geserveerd met toast en groene salade
30 min
Vegan mini cheesecakes
4 godz. 30 min
Cashew- en kokosmelk
10 min
Zonnevisfilets, vereerde rijst en truffelsap
Brak ocen
Rabarber-munt cocktail
2 godz.
Batbout met kaas
30 min