Urządzenia i Akcesoria
Bessenmix-yoghurt
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 12 godz. 15 min
6 porties
Składniki
-
gemengde verse bessen (bv. bosbessen, aardbeien, frambozen)150 g
-
houdbare volle melk (zie tip)500 g
-
volle yoghurt60 g
-
melkpoeder (zie tip)25 g
-
gezoete gecondenseerde melk125 g
-
water250 g
-
1 tl ascorbinezuur (vitamine C in poeder)citroensap (zie tip)30 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portie
Sód
96 mg
Białko
7 g
Kalorie
635 kJ /
151 kcal
Tłuszcz
5 g
Tłuszcz nasycony
3 g
Węglowodany
19 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Fermentatie modus
10 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Rode en groene kerstkoekjes
2 Std. 20 Min
Gewone yoghurt
14 Std.
Griekse yoghurt met honing en walnoten
12 Std. 20 Min
Ijs van chocolademousse
3 Std.
Bloemige Focaccia
Keine Bewertungen
Yoghurt met appel en bosbessen
12 Std. 40 Min
Gefermenteerde wortelen
Keine Bewertungen
Dubai Chocolate Pistacheballetjes
Keine Bewertungen
Pastasalade met groenten
1 Std.
Yoghurt met rode vruchten
12 Std. 20 Min
Portugees crème brûlée
25 Min
Chocolademousse met sinaasappel
2 Std. 20 Min