Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g d'oignons rouges, en fines tranches (± 1 mm)
-
10
g de sel de mer
lub 10 g de sel d'himalaya - 250 g d'eau
- 30 g de jus de citron
- Wartości odżywcze
- na 1 La recette complète
- Kalorie
- 836 kJ / 200 kcal
- Białko
- 6 g
- Węglowodany
- 47 g
- Tłuszcz
- 1 g
- Tłuszcz nasycony
- 0 g
- Błonnik
- 9 g
- Sód
- 1.2 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Risotto au saumon et fenouil
25min
Biscuits d'amour aux fraises
1 Std. 10 Min
Sarrasin aux champignons
25min
Vin chaud
15min
Biscuits apéritifs 'fantômes'
1h 15min
Sauce champignons à la crème et au vin blanc
30min
Mai tai
10min
Gaufres de Liège sans lactose
1h 30min
Carottes glacées au miel
30min
Sabayon à la liqueur à l'orange
15min
Pain Perdu à la confiture de poire, gingembre et mûres
40min
Magret de canard, sauce à l'orange et au gingembre, purée de pomme de terre et haricots verts
1 Std. 10 Min