![Corn Pudding - Pastelera de Choclo Corn Pudding - Pastelera de Choclo](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/e819390f9c007ef53981da77f5ca7893/Derivates/6b560dc9c7fa9051aec96854e789d888cb49a2cc.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1000 g frozen sweetcorn kernels (see tip)
- 6 fresh basil leaves
- 450 g onions, quartered
- 50 g olive oil
- 1 - 2 tsp paprika, or to taste
- 5 g unsalted butter, for greasing
- 2 tsp fine sea salt
- 45 g caster sugar, plus extra for sprinkling
- 100 g milk
- 1 pinch ground black pepper
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1335 kJ / 319 kcal
- Białko
- 6 g
- Węglowodany
- 50 g
- Tłuszcz
- 10 g
Alternatywne przepisy
Pisco Sour
10 Min
Semolina Custard Dessert Pots
20 Min
Apple Pie Milkshake
30 Min
Beer Brats with Onions and Peppers
4h 15min
Arroz con leche (Rice Pudding)
3klst
Pastelera de choclo (corn pudding)
1 Std.
Pisco Sour
10 Min
Golden Fruit Smoothie
10 Min
Empress Rice with Crème Anglaise
2 godz.
Italian hot chocolate
10 Min
Carrot and Coconut Smoothie
10 Min
Peach Juice
2 Std. 10 Min