Urządzenia i Akcesoria
Corn Pudding - Pastelera de Choclo
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
6 portions
Składniki
-
frozen sweetcorn kernels (see tip)1000 g
-
fresh basil leaves6
-
onions quartered450 g
-
olive oil50 g
-
paprika or to taste1 - 2 tsp
-
unsalted butter for greasing5 g
-
fine sea salt2 tsp
-
caster sugar plus extra for sprinkling45 g
-
milk100 g
-
ground black pepper1 pinch
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
6 g
Kalorie
1335 kJ /
319 kcal
Tłuszcz
10 g
Węglowodany
50 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Stout Beer Ice Cream Float
Brak ocen
Pinsa
29 godz.
Pastelera de choclo (corn pudding)
1 godz.
Orange curry dressing
10 min
Coconut Squares
40 min
Stracciatella Ice Cream
13 godz. 30 min
Argentinian Alfajores
1 godz. 10 min
Pisco Sour
10 min
Duck foie gras
24 godz.
Veal in tuna sauce
13 godz.
Antioxidant detox juice
15 min
Pisco Sour
10 min