Urządzenia i Akcesoria
Corn Pudding - Pastelera de Choclo
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
6 portions
Składniki
-
frozen sweetcorn kernels (see tip)1000 g
-
fresh basil leaves6
-
onions quartered450 g
-
olive oil50 g
-
paprika or to taste1 - 2 tsp
-
unsalted butter for greasing5 g
-
fine sea salt2 tsp
-
caster sugar plus extra for sprinkling45 g
-
milk100 g
-
ground black pepper1 pinch
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
6 g
Kalorie
1335 kJ /
319 kcal
Tłuszcz
10 g
Węglowodany
50 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Orange Crème Brûlée
3 godz. 15 min
Gluten Free Banana Oat Waffles
35 min
Pisco Sour
10 min
Pastelera de choclo (corn pudding)
1 godz.
Sopapilla
1 godz. 10 min
Wolf Herring Fish Dumplings
30 min
White Grape, Honey and Thyme Sorbet
14 godz.
Argentinian Alfajores
1 godz. 10 min
Pisco Sour
10 min
Veal in tuna sauce
13 godz.
Sabayon (Zabaglione)
15 min
Budín de Pan Cubano (Bread Pudding)
3 godz.