Urządzenia i Akcesoria
Corn Pudding - Pastelera de Choclo
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
6 portions
Składniki
-
frozen sweetcorn kernels (see tip)1000 g
-
fresh basil leaves6
-
onions quartered450 g
-
olive oil50 g
-
paprika or to taste1 - 2 tsp
-
unsalted butter for greasing5 g
-
fine sea salt2 tsp
-
caster sugar plus extra for sprinkling45 g
-
milk100 g
-
ground black pepper1 pinch
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
6 g
Kalorie
1335 kJ /
319 kcal
Tłuszcz
10 g
Węglowodany
50 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pisco Sour
10min
Gluten Free Cheese Choux
1u.
Ginger Snap Cookie Butter
55min
Classic Deep Dish Pizza
4u. 20min
Rainbow Fruit Tart
1u. 40min
Goat's cheese flans with yoghurt sauce and leeks
45min
Cochinita Pibil
4u.
Pastelera de choclo (corn pudding)
1u.
Sumac and Quinoa Lavosh
2u.
Soya Yoghurt
12u. 10min
Caramel Sauce
Geen beoordelingen
Mandarin Almond Cookies
50min