![Pastelera de choclo (corn pudding) Pastelera de choclo (corn pudding)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/e819390f9c007ef53981da77f5ca7893/Derivates/6b560dc9c7fa9051aec96854e789d888cb49a2cc.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1000 g frozen sweetcorn kernels
- 6 fresh basil leaves
- 450 g onions, cut into quarters
- 50 g extra virgin olive oil
- 1 - 2 tsp paprika, to taste
- unsalted butter, to grease
- 2 tsp sea salt
- 45 g sugar, plus extra to sprinkle
- 100 g milk
- 1 pinch ground black pepper
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1204.1 kJ / 287.8 kcal
- Białko
- 7 g
- Węglowodany
- 46.7 g
- Tłuszcz
- 11.4 g
- Tłuszcz nasycony
- 2 g
- Błonnik
- 4.8 g
- Sód
- 662.9 mg
Alternatywne przepisy
Beef Stroganoff
1 Std.
Pistachio cheesecakes with mango
2 Std. 30 Min
Scandinavian Brunch Roll
4h 10min
Flan Pudding
3 Std.
Holiday Brisket
6h 55 min
Chicken Mole Verde
Brak ocen
Pisco Sour
10min
Corn Pudding - Pastelera de Choclo
1 Std.
Pisco Sour
10min
Cochinita Pibil
4h
Party popcorn
1 Std.
Ceviche
1hod. 10min