Urządzenia i Akcesoria
Pastelera de choclo (corn pudding)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
6 portions
Składniki
-
frozen sweetcorn kernels1000 g
-
fresh basil leaves6
-
onions cut into quarters450 g
-
extra virgin olive oil50 g
-
paprika to taste1 - 2 tsp
-
unsalted butter to grease
-
sea salt2 tsp
-
sugar plus extra to sprinkle45 g
-
milk100 g
-
ground black pepper1 pinch
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
662.9 mg
Białko
7 g
Kalorie
1204.1 kJ /
287.8 kcal
Tłuszcz
11.4 g
Błonnik
4.8 g
Tłuszcz nasycony
2 g
Węglowodany
46.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Peruvian Ceviche with Leche de Tigre
1 godz. 50 min
Corn Pudding - Pastelera de Choclo
1 godz.
Pisco sour
10 min
Argentinian Alfajores
1 godz. 10 min
Boeuf bourguignon
1 godz. 30 min
Sangria
10 min
Egg canapés
10 min
Pisco Sour
10 min
Aperol spritz sorbet
8 godz. 20 min
Caipirinha
5 min
Budín de Pan Cubano (Bread Pudding)
3 godz.
Rajas and Cheese Tamales with Salsa Verde
3 godz. 10 min