Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Les sushis
- 700 g de lait demi-écrémé
- 150 g de riz à sushi
- 80 g de sucre en poudre
- 200 g de lait de coco
- le zeste d'un citron vert
- 1 c. à café de gingembre en poudre
La sauce à la fraise
- 30 g de sucre en poudre
- 250 g de fraises, équeutées
- 30 g de jus de citron
La garniture
- 200 g de fraises, coupées en fines tranches
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 991 kJ / 235 kcal
- Białko
- 5 g
- Węglowodany
- 37.5 g
- Tłuszcz
- 7.1 g
- Błonnik
- 1.5 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Bûche sushi, mangue, saumon, avocat et chips de gingembre
2h
Onigiris végétariens
2h
Sushis aux fruits
3 Std.
Donuts sushi
50min
Makis de légumes
8 Std. 30 Min
Makis de printemps mangue et avocat
45min
Sushi burger
12h
Onigiri aux thon et fromage frais
1 godz. 5 min
Makis au gingembre, champignon et avocat
1 Std.
California rolls aux langoustines et mayonnaise à la mangue
12h 40min
Makis
1 Std.
Makis au thon
2h