Urządzenia i Akcesoria
Knoblauch-Kartoffel-Puffer
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
4 Portionen
Składniki
-
Knoblauchzehen nach Geschmack2 - 3
-
Kartoffeln in Stücken700 g
-
Ei1
-
Mehl60 g
-
Salz2 TL
-
Pfeffer1 TL
-
Majoran, getrocknet1 EL
-
Öl zum Braten120 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
8 g
Kalorie
2017 kJ /
482 kcal
Tłuszcz
31 g
Błonnik
3.3 g
Węglowodany
43 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Fleischlose faschierte Laberl
1 Std. 10 Min
Nougatknödel mit Nussbröseln und Zwetschkenröster (vegan)
1 Std. 10 Min
Pannonische Bohnensuppe
50 Min
Fiakergulasch
2 Std. 15 Min
Langos
1 Std. 55 Min
Knoblauchsauce zu Nudeltaschen oder Grünkern-Frikadellen
5 Min
Frittierte Hühnernuggets
30 Min
Knoblauchcremesuppe mit geröstetem Bauernbrot
1 Std.
Erbsensuppe mit Nockerl
50 Min
Bröselknödel
40 Min
Innsbrucker Knoblauchsuppe
45 Min
Kräuterschöberlsuppe
35 Min