Bruschetta med moste plommetomater og posjerte egg

Bruschetta med moste plommetomater og posjerte egg

Brak ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
4 porsjoner

Składniki

  • "extra virgin" oliven olje til drypping
  • plommetomater, type Roma delt i to
    8
  • hvitløksfedd (opcjonalnie) delt i biter
    2
  • timian, fersk kun blader
    3 kvister
  • surdeigsbrød
    4 skiver
  • vann
    1300 g
  • egg, store (63-73 g) romtemperatur
    4
  • malt svart pepper etter smak

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porsjon

Białko 20.5 g
Kalorie 1954 kJ / 465 kcal
Tłuszcz 16 g
Węglowodany 57.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...

Pokaż wszystkie