Urządzenia i Akcesoria
Salt torskegrateng
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
6 porsjoner
Składniki
Brødsmuler
-
rundstykke, tørt delt i biter50 g
Torsk
-
brød delt i biter100 g
-
melk100 g
-
olivenolje50 g
-
løk delt i to200 g
-
hvitløksfedd2
-
gulrøtter delt i biter300 g
-
torskefileter, uten skinn400 g
-
salt1 klype
-
pepper, malt1 klype
Hvit saus
-
melk300 g
-
hvetemel60 g
-
smør30 g
-
salt½ ts
-
pepper, malt1 klype
-
muskatnøtt, malt1 klype
-
fløte200 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porsjon
Białko
19 g
Kalorie
1761 kJ /
421 kcal
Tłuszcz
26 g
Błonnik
3 g
Węglowodany
29 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Da. Nå. Alltid.
50 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Scampi med chili og hvitløk
Brak ocen
Laks med urter på 50°C
Brak ocen
Risbolle med laks
Brak ocen
Risskive med røkelaks
Brak ocen
Thaisalat med peanøttdressing (vegansk, glutenfri)
30 min
Torsk i tomatsaus
Brak ocen
Saganaki med reker og feta
35 min
Lutefisk
2 godz. 20 min
Guinness® Brød med røkt ørret og brønnkarse
Brak ocen
Rødspette med eggesmør
55 min
Dampet Laks med agurksalat og dillpoteter
45 min
Bacalao
50 godz.