鮭魚蘆筍佐檸檬荷蘭醬&香米飯

鮭魚蘆筍佐檸檬荷蘭醬&香米飯

5.0 1 rating
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
4 人份

Składniki

檸檬荷蘭醬
  • 15 克
  • 檸檬汁
    30 克
  • 無鹽奶油 切小塊
    225 克
  • 蛋黃 (大型雞蛋)
    4 顆
  • 依個人口味調整
    ½ 茶匙
  • 黑胡椒粉 依個人口味調整
    1 小撮
鮭魚、蘆筍和香米飯
  • 新鮮香菜葉
    30 克
    30 克 新鮮巴西利葉
  • 檸檬皮屑 避免取用白色橘絡
    1 顆
  • 泰國香米
    285 克
  • 1000 克
  • 洋蔥粉
    1 茶匙
  • 大蒜粉
    ½ 茶匙
  • 依個人口味調整
    ½ 茶匙
  • 綠蘆筍
    340 克
    340 克 綠花椰菜,切小朵
  • 新鮮鮭魚肉片 去皮 (約3公分厚)
    450 克
  • 依個人口味調整
  • 黑胡椒粉 依個人口味調整
  • 檸檬汁
    1 大匙

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 672 mg
Białko 33 g
Kalorie 3778 kJ / 903 kcal
Tłuszcz 58 g
Błonnik 1 g
Tłuszcz nasycony 32 g
Węglowodany 62 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...