奶油糖霜

奶油糖霜

5.0 2 rating
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
1 杯

Składniki

  • 冰糖粉
    400 克
  • 无盐黄油 室温软化,切块
    200 克
  • 牛奶
    15 克
  • 香草粉 (opcjonalnie)
    1 小撮

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 杯

Białko 1 g
Kalorie 2258 kJ / 540 kcal
Tłuszcz 50 g
Błonnik 0 g
Węglowodany 21 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...