泰式红咖喱鸡

泰式红咖喱鸡

3.3 3 rating
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
6 人份

Składniki

  • 5 克
  • 新鲜香茅 取白色部分,切段后用刀背拍过
    2 支
  • 红咖喱酱
    80 克
  • 番茄 切块
    200 克
  • 鸡腿 切块
    600 克
  • 椰浆
    250 克
  • 新鲜四季豆 切段
    100 克
  • 茄子 切段
    100 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Białko 18.4 g
Kalorie 1172 kJ / 280 kcal
Tłuszcz 20.6 g
Błonnik 1.9 g
Węglowodany 5.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...