Urządzenia i Akcesoria
泰式红咖喱鸡
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
6 人份
Składniki
-
油5 克
-
新鲜香茅 取白色部分,切段后用刀背拍过2 支
-
红咖喱酱80 克
-
番茄 切块200 克
-
鸡腿 切块600 克
-
椰浆250 克
-
新鲜四季豆 切段100 克
-
茄子 切段100 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
18.4 g
Kalorie
1172 kJ /
280 kcal
Tłuszcz
20.6 g
Błonnik
1.9 g
Węglowodany
5.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
美善品幸福厨房家常料理
188 Przepisów
Chiny
Chiny